Ehdot

TUOTTEEN TILAAMINEN

PetriS Chocolate Room:n tuotteita voit ostaa suoraan Petrischocolate.verkkokaupasta. Tilattuasi tuotteen/tuotteita saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos et jostakin syystä saa vahvistusta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: info@petris.fi

 

MAKSUTAVAT, HINNAT JA POSTITUS

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla: Paypal, Klarna, Visa, Visa Electron, Master Card. Yritysasiakkaat voivat lisäksi pyytää laskutusoikeutta.

Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroina ja tuotteet sisältävät alv. 14%. Pakkaus ja postitus lisätään automaattisesti kaikkiin tilauksiin.

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, viimeistään neljän vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Tilaukset toimitetaan Postin kautta postipakettina.

PetriS Chocolate Room pidättää oikeudet hintamuutoksiin.

 

TOIMITUSMAKSU

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos tilaussumma on vähintään 60 euroa tai Ovelle toimituksessa 90 euroa, emme veloita toimitus- ja postiennakkokuluja.

 

PALAUTUKSET

Toivomme, että olet tyytyväinen PetriS Chocolate Room:n tuotteisiin.Tuore suklaidemme säilyvyysaika on niin rajallinen ( 3 viikkoa ), että emme valitettavasti voi myöntää virheettömille tuotteille palautusoikeutta.

 

TUOTEVIRHEEN KORJAAMINEN

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 

Ennen mahdollista palauttamista, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@petris.fi

Palautusosoite:

PetriS Chocolate Room

Laivurinkatu 5

06100 Porvoo

 

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:

info@petris.fi